ΠΑΟΚ: Η αποστολή για τον αγώνα με την Σλόβαν

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αυριανό (29/8) «τελικό» κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Τούμπα, ολοκληρώθηκε με μια πρωινή προπόνηση.

Η τελευταία «πρόβα» ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης κόντρα στους Σλοβάκους περιελάμβανε κάποια κομμάτια τακτικής, δουλειά στις στημένες και στατικές φάσεις και ολοκληρώθηκε με οικογενειακό παιχνίδι.

Εκτός «μάχης» για τον αγώνα της Τούμπας βρίσκεται ο τιμωρημένος Λέο Μάτος (συμπλήρωσε τρεις κίτρινες στη Σλοβακία), καθώς και οι Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο, οι οποίοι συνεχίζουν τα ατομικά τους προγράμματα. Επίσης δεν επιλέχθηκε ο Βέρνμπλουμ, από τον οποίο λείπουν παιχνίδια μετά από 8 μήνες απουσίας από τα γήπεδα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή της αυριανής (29/8) ρεβάνς. Αναλυτικά οι 18 παίκτες που επέλεξε να έχει στη διάθεσή του ο Πορτογάλος τεχνικός είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Γιαννούλης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Ντόουγκλας, Μίσιτς, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Στοχ, Σφιντέρσκι και Άκπομ.

Πηγή: to10.gr