«Τελικός» χωρίς θεατές για ΑΕΚ με Τραμπζοσπόρ

Τελικός πριν καλά-καλά αρχίσει η σεζόν για την ΑΕΚ, που υποδέχεται το βράδυ την Τραμπζονσπόρ στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ.

Ο στόχος της πρόκρισης στους ομίλους του Europa League δεν είναι… διαπραγματεύσιμος για τον Μιγκέλ Καρντόσο και τους παίκτες του, που θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς και να κάνουν το πρώτο βήμα, ενόψει της ρεβάνς στο καυτό «Σενόλ Γκιουνές» της Τραπεζούντας.

Αήττητη επί δώδεκα ματς στο Europa League η ΑΕΚ, αήττητη επί έξι μήνες σε όλες τις διοργανώσεις η Τραμπζονσπόρ, η σύγκρουσή τους προμηνύεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Όπως και οι επιλογές του Καρντόσο μετά τον «θόρυβο» που δημιουργήθηκε την περασμένη εβδομάδα και την αντικατάσταση του Μάρκο Λιβάγια. Ο τραυματίας Κλωναρίδης και ο ανέτοιμος Τσινγκρίνσκι δεν βρίσκονται στη διάθεση του Πορτογάλου. Από την άλλη πλευρά, ο Καραμάν πιθανότατα θα κρατήσει στον πάγκο τον Τζον Ομπι Μίκελ που δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

Η ταυτότητα του αγώνα

Europa League Play Off – Α΄αγώνας
ΑΕΚ-ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

Ημερομηνία: 22/8/2019, ΟΑΚΑ (Κεκλεισμένων των θυρών)
Ωρα: 21:00, Novasports

Διαιτητής: Ντάνιελ Ζίμπερτ (Γερμανία)

Πιθανές συνθέσεις:
ΑΕΚ (Μιγκέλ Καρντόσο): Μπάρκας, Παουλίνιο, Βράνιες, Σβάρνας, Λόπες, Σιμάο, Σιμόες, Μάνταλος, Ζεράλντες, Βέρντε, Λιβάγια

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ (Ουνάλ Καραμάν): Ουγκουρτσάν, Περέιρα, Τουρκμέν, Ματζίντ, Νόβακ, Παρμάκ, Σόσα, Ομούρ, Εκουμπάν, Νουακαέμε, Σέρλοτ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ