Όρθιος στο «Kλεάνθης Βικελίδης» ο ΟΦΗ, δύο δοκάρια και χαμένο πέναλτι ο Άρης

Μπορεί ο Άρης να παρέμεινε αήττητος υποδεχόμενος τον ΟΦΗ για ένατο συνεχόμενο παιχνίδι (έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες), ωστόσο το 1-1 με το οποίο έφυγαν οι Κρητικοί από τη Θεσσαλονίκη μόνο ως επιτυχία μπορεί να χαρακτηριστεί γι’ αυτούς. Άλλωστε, ο ΟΦΗ διαθέτει μια αρκετά καινούρια ομάδα, με νέο προπονητή – τον Γιώργο Σίμο – σε αντίθεση με τους “κίτρινους” που είχαν στα πόδια τους και τέσσερα επίσημα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Ο Άρης δεν εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα κέφια του Γιάννη Φετφατζίδη, αφού Μπράουν Ιντέγε και Νικολά Ντιγκινί φάνηκαν… μαλωμένοι με τα αντίπαλα δίχτυα. Ακόμη και το πέναλτι που εκτέλεσε ο Γάλλος φορ, ήταν κακό και δεν βρήκε καν εστία. Ήταν και τα (δύο) δοκάρια… Πάλι καλά που άνοιξε ο λογαριασμό με τη φανέλα του Άρη ο Λούκας Σάσα.

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο», όπως είπε κι ο Σάββας Παντελίδης. Ο ΟΦΗ έδειξε καλά στοιχεία ειδικά στο κομμάτι των αντεπιθέσεων και σίγουρα ο χρόνος δουλεύει υπέρ του, ώστε να μπορέσει να αποφύγει τις περιπέτειες που πέρυσι τον ακολούθησαν μέχρι… το τελευταίο δευτερόλεπτο των μπαράζ. Με τον Μιγκέλ Μεγιάδο υγιή, δεν έχει κανέναν λόγο να φοβάται.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ