Βόλος: Τραγωδία λούνα παρκ – Δεν έχω την παραμικρή ευθύνη , δηλώνει ο χειριστής

Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα για το δυστύχημα που σημειώθηκε στο λούνα παρκ του Αλμυρού, όπου έχασε τη ζωή της μίας 13χρονη.

Οι γονείς της μαθήτριας θέλουν απαντήσεις, ενώ, την ίδια ώρα, η αστυνομία συνεχίζει να αναζητά τον χειριστή του μηχανήματος, ο οποίος είναι άφαντος για δεύτερη ημέρα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ, ο 32χρονος χειριστής από το Μπαγκλαντέζ τρομοκρατήθηκε, όπως μεταδίδει το magnesianews.gr.

«Εξαφανίστηκε γιατί φοβήθηκε τη μήνη των συγγενών του παιδιού. Όταν βρισκόμασταν στο αστυνομικό τμήμα, του ζήτησα να προσέλθει αυθορμήτως και αυτοβούλως διότι δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα. Δε με άκουσε. Ο πανικός του μάλλον ήταν κακός σύμβουλος», είπε στον Alpha.

«Είναι συγκλονισμένος αλλά δηλώνει ότι δεν έχει την παραμικρή ευθύνη διότι δεν έκανε κάποιο κακό χειρισμό που να προκάλεσε το περιστατικό αυτό», προσέθεσε ο νομικός σύμβουλος της 73χρονης ιδιοκτήτριας.

«Το κορίτσι δεν είχε σημεία ζωής»

Ο γιατρός που πήγε πρώτος στο σημείο και προσπάθησε να σώσει το κορίτσι, μίλησε στο ίδιο μέσο για τις σοκαριστικές στιγμές που ακολούθησαν μετά το συμβάν.

«Είδα το κορίτσι πεσμένο κάτω, αιμόφυρτο, με πολλές κακώσεις. Δεν κατάλαβα να έχει σημεία ζωής, δηλαδή αναπνοή και σφυγμό. Έδωσα τις πρώτες βοήθειες… Ήταν και η μητέρα του κοριτσιού. Λιποθύμησε προς στιγμή».

«Φως» στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η έκθεση εμπειρογνωμόνων για το δυστύχημα, ενώ εκκρεμεί η νεκροψία-νεκροτομή του άτυχου κοριτσιού.