Πρώτο “τρίποντο” του Αστέρα με κορυφαίο τον Μαρκ Φερνάντες

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μαρκ Φερνάντες που σημείωσε δύο γκολ και είχε δύο δοκάρια ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε με σκορ 2-1 τον Ατρόμητο στην Τρίπολη και πήρε τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ο Ισπανός με δύο γκολ σε τρία λεπτά (3′, 6′) έδωσε γρήγορο προβάδισμα στην ομάδα της Αρκαδίας ενώ είχε και δύο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο, όντας ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος και έκαναν ότι ήθελαν απέναντι σε έναν Ατρόμητο που πελαγοδρομούσε. Για τον λόγο αυτό ο Αναστασίου προχώρησε σε αλλαγή μόλις στο 21ο λεπτό περνώντας τον Μπαένα στη θέση του Καχίλα.

Παρ’ όλα αυτά οι γηπεδούχοι διατήρησαν τα ηνία και πήγαν στο ημίχρονο με το υπέρ τους 2-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος ήταν αποφασισμένος να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση. Ο προπονητής της ομάδας έκανε δεύτερη αλλαγή (έβγαλε τον Μάντσον και πέρασε τον Νταβιώτη) και οι «κυανόλευκοι ήταν πιο ανταγωνιστικοί. Στο 53′ ο Ρισβάνης με κεφαλιά από κόρνερ του Κατράνη μείωσε και στη συνέχεια η ομάδα του Περιστερίου πίεσε για την ισοφάριση, όμως ο Παπαδόπουλος αποδείχθηκε κομβικός διώχνοντας τους κινδύνους από την εστία του.

Μικρογραφία του αγώνα

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 2-1

Γήπεδο: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κίτρινες Καπίγια 5’ / Νάτσος 90’

Σκόρερς: Μαρκ Φερνάντες 3′, 6′ / Σπύρος Ρισβάνης 53′

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (4-4-2): Παπαδόπουλος , Κώτσιρας, Πασαλίδης, Άνχελ, Βαλιέντε, Μουνάφο, Καπίγια (85′ Μπόρχα Φερνάντεθ), Ριέρα (76’ Κρέσπι), Μαρκ Φερνάντες, Λουίς Φερνάντες (76’ Ιγκλέσιας), Χαουρέγκι

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Μπόρχα Χιμένεθ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (4-2-3-1): Μανδάς, Νάτσος, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Μάντσον (46’ Νταβιώτης), Καχίλα (21’ Μπαένα ), Χαρίσης, Ρόσα, Μανούσος, Βέλλιος.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Γιάννης Αναστασίου.

Πηγή: fosonline.gr