Έφοδος της ΕΛΑΣ σε γιάφκα αλλοδαπών στα Εξάρχεια για ναρκωτικά

Police operation in three occupied buildings in the Exarchia district, Athens, Greece on April 11, 2019. / Επιχείρηση της Αστυνομίας σε τρία υπό κατάληψη κτήρια στην περιοχή των Εξαρχείων στις οδούς Τζαβέλλα και Σολωμού, Αθήνα, 11 Απριλίου 2019.

Μικροποσότητες ναρκωτικών βρέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, σε ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Οικονόμου, στην περιοχή των Εξαρχείων, όπου από νωρίς το πρωί είναι σε εξέλιξη επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής. Στην επιχείρηση συνδράμουν άνδρες της ΕΚΑΜ και της ΟΠΚΕ, ενώ παρευρίσκεται και εισαγγελέας.

Οταν μπήκαν οι αστυνομικοί στο διαμέρισμα δεν υπήρχε μέσα κάποιο άτομο. Πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι στο συγκεκριμένο διαμέρισμα γινόταν διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών από αλλοδαπούς. Σημειώνεται, επίσης, ότι οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί, εάν υπάρχουν κρυμμένες στο διαμέρισμα και άλλες ποσότητες ναρκωτικών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ