ΑΕΛ και ΑΕΚ «κόλλησαν» στο μηδέν σε γήπεδο χωράφι

Στο 0-0 έμειναν ΑΕΛ και ΑΕΚ στη Λάρισα, για την 6η αγωνιστική της Super League, σε ένα γήπεδο όπου ο αγωνιστικός χώρος, μόνο για ποδόσφαιρο δεν προσφερόταν και εγκυμονούσε σοβαρούς κινδύνους για τραυματισμό των ποδοσφαιριστών σε κάθε διεκδίκηση της μπάλας.

Άτεχνο και δυνατό ματς, με πολλές μονομαχίες, μοιραία πρόσφερε ελάχιστες φάσεις στο α’ ημίχρονο και μόνο ένα δεκάλεπτο στο β’. Ήταν το διάστημα 57΄-66΄, όταν ξεκίνησε με το δοκάρι του Λιβάια και συνέχισε με τέσσερις εκπληκτικές ευκαιρίες της ΑΕΛ για να ανοίξει το σκορ, αλλά απέτυχαν από εξαιρετική θέση κατά σειρά οι Μπράλιτς (58΄), Ντάουντα (61΄), Μιχαήλ (64΄) και Ουάρντα (66΄). Στο 83′ ο Μόρας έκοψε την μπάλα πάνω στο γραμμή, μετά από σουτ του Μάνταλου κι εκεί ουσιαστικά έκλεισε η αναμέτρηση.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουμπαράκης
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σεσέροβιτς, Κάτσε, Μπέρτος – Λιβάια, Βράνιες, Παουλίνιο, Ζεράλδες

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μόρας, Μπράλιτς, Στάνκοβιτς, Σεσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς (90΄ Χαλκιαδάκης), Κάτσε (85′ Φατιόν), Μπέρτος, Ουάρνα, Ντάουντα (72΄ Νούνιτς).

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Μπάρκας, Χουλτ, Μπακάκης (74΄Ζεράλδες), Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Παουλίνιο, Γαλανόπουλος, Μάνταλος (84′ Οικονόμου), Σιμόες, Ολιβέιρα (46′ Ντέλετιτς), Λιβάια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ