Απέδρασε ο Παναθηναϊκός από το Περιστέρι, με 1-0 τον Ατρόμητο

Ανανέωση συμβολαίου και… γκολ για τον Τάσο Χατζηγιοβάννη! Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός χάρισε στον Παναθηναϊκό τη δεύτερη, μόλις, φετινή του νίκη, με το παρθενικό του τέρμα στην τρέχουσα Super League και 6ο συνολικά στην καριέρα του. Μάλιστα, αμφότερες οι νίκες του “τριφυλλιού” ήρθαν εκτός έδρας και με σκορ 1-0!

Οι “πράσινοι” πότισαν… φαρμάκι τον Γιάννη Αναστασίου, καθώς ο 46χρονος τεχνικός του Ατρόμητου τέθηκε για πρώτη φορά απέναντι στην ομάδα στην οποία ήταν προπονητής ως τις 2 Νοεμβρίου 2015. Πάντως, το επιθετικό πρόβλημα παραμένει για τον Παναθηναϊκό που έχει πετύχει μόλις 5 γκολ. Τουλάχιστον, βελτιώθηκε αμυντικά: είχε δεχθεί 8 γκολ στα τρία πρώτα ματς ενώ στα τέσσερα που ακολούθησαν μόλις δύο.

Ο Ατρόμητος, εκεί που έδειξε να συνέρχεται με τις δυο κολλητές νίκες επί του Παναιτωλικού (2-0 εντός) και του Βόλου (3-2 εκτός), επιστρέφει πάλι στην εσωστρέφεια, καθώς δεν κατάφερε να βρει δίχτυα για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Σπουδαία στιγμή, φυσικά, για τον 18χρονο (γεννημένο στις 26/11/2001) Σωτήρη-Πολύκαρπο Αλεξανδρόπουλο, στον οποίο ο Γιώργος Δώνης έδωσε την ευκαιρία να κάνει το ντεμπούτο του στη Super League 1. Καθόλου τυχαίο, ωστόσο, το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με 7/11 Έλληνες στο αρχικό σχήμα ενώ Έλληνες ήταν και οι τρεις παίκτες που πέρασαν ως αλλαγή! Θύμισε κάτι από το περυσινό εξαιρετικό του ξεκίνημα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ