Επέστρεψε στις νίκες ο Άρης: 1-0 την Ξάνθη στα Πηγάδια

Πέρυσι ο Άρης είχε φύγει από τα Πηγάδια νικητής χάρη σε ένα γκολ του Ματέο Γκαρσία. Φέτος έκανε το ίδιο, μόνο που σκόρερ ήταν ο Μπρούνο Γκάμα.

Οι “κίτρινοι” πήραν τη δεύτερη φετινή τους νίκη, υποχρεώνοντας παράλληλα την Ξάνθη στη δεύτερη φετινή της ήττα ενώ την γκρέμισαν και από τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα! Με τον Μίχαελ Ένινγκ για πρώτη φορά στον πάγκο του, ο Άρης κατάφερε να διευρύνει την καλή παράδοση που έχει στην ακριτική πόλη – μόλις μια ήττα στις έξι τελευταίες επισκέψεις του – ενώ έσπασε μια αρνητική που δημιουργήθηκε στα τρία προηγούμενα παιχνίδια: σκόραρε πρώτος απέναντι σε ΠΑΟΚ, Λάρισα και Ολυμπιακό, ωστόσο πήρε μόλις έναν βαθμό σε αυτή την τριάδα αγώνων. Αυτή τη φορά, το πέναλτι του Γκάμα ήταν αρκετό.

Η ομάδα του Κίκο Ραμίρεθ, από την άλλη πλευρά, δεν σκόραρε σε δεύτερο ματς τη φετινή σεζόν και ηττήθηκε και σε αυτό – είχε προηγηθεί το 3-0 στη Λάρισα. Και, επεκτείνοντας στην περυσινή σεζόν, φαίνεται πως ο Άρης γίνεται… κακός δαίμονας για την Ξάνθη καθώς πλέον μετράει τρεις σερί επιτυχίες ανεξαρτήτως έδρας (με 9-2 τέρματα)!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ