Μπογδάνος: Το ΚΚΕ στοχοποιεί με αήθειες, ο διαδηλωτής που χτύπησε τον αστυνομικό είναι δημόσιο πρόσωπο

«Βεντέτα» με το ΚΚΕ άνοιξε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μετά από τη δημοσιοποίηση στοιχείων διαδηλωτή που κλώτσησε αστυνομικό κατά την πορεία με αφορμή την επίσκεψη Πομπέο στην Αθήνα.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος απάντησε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στις καταγγελίες του ΚΚΕ για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων διαδηλωτή που χτύπησε με μένος αστυνομικό των ΜΑΤ, κατά τη διάρκεια της πορείας του Σαββάτου με αφορμή την επίσκεψη Πομπέο στην Αθήνα, σύμφωνα με tanea.gr.

«Ο ΒΠ είναι ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ως μέλος ΚΣ ΚΝΕ και υποψήφιος ΚΚΕ στη Θήβα. Τα στοιχεία του γνωστά, η φυσιογνωμία του επίσης και το πρόσωπό του σε κοινή θέα. Αντί λοιπόν να στοχοποιεί με αήθειες, το ΚΚΕ να απαντήσει: Διαψεύδει; Καταδικάζει; Επικροτεί; Τα άλλα είναι μπάλα στην εξέδρα» έγραψε ο βουλευτής της ΝΔ.

Απαντώντας στα πυρά του ΚΚΕ, αλλά και χρηστών του Διαδικτύου, για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του άνδρα – σημειώνεται ότι ο κ. Μπογδάνος αποκάλυψε ότι είναι στέλεχος του ΚΚΕ – προηγουμένως είχε γράψει:

«Το όνομα έχει βγει από χθες, αλλά οι κουκουλοφόροι χαφιέδες του ανώνυμου διαδικτύου μιλάνε σήμερα για δοσιλογισμό απειλώντας. Η Δημοκρατία έχει συνηθίσει τους τραμπουκισμούς των ολοκληρωτιστών. Δεν φοβάται, δεν πτοείται.»

Το χρονικό της κόντρας Μπογδάνου – ΚΚΕ

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έδωσε στη δημοσιότητα, μέσω Facebook και Twitter, τα στοιχεία του διαδηλωτή ο οποίος το Σάββατο κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης στην Αθήνα κατά του Μάικ Πομπέο, χτύπησε άσχημα αστυνομικό των ΜΑΤ.

«Ο δράστης της «εντυπωσιακής» επίθεσης στον αστυνομικό το Σάββατο λέγεται (…)., είναι μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θήβας στις τελευταίες εκλογές με τη Λαϊκή Συσπείρωση. Αναμένεται η επίσημη αντίδραση του ΚΚΕ» έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του ο βουλευτής της ΝΔ.

Μετά την εν λόγω ανάρτηση, το ΚΚΕ εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για «την πρωτοφανή, χαφιεδικού τύπου, δημοσιοποίηση από τον βουλευτή της ΝΔ» Παράλληλα, στην ανακοίνωση τονίζεται ότι «γίνεται δημόσια στοχοποίηση, με τρόπο απαράδεκτο και παράνομο».

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ αναφέρει τα εξής:

«Από πού, αλήθεια, αντλεί αυτά τα στοιχεία και με ποιο δικαίωμα τα εκτοξεύει δημόσια, στοχοποιώντας, με τρόπο απαράδεκτο και παράνομο, πρόσωπα και παραβιάζοντας ακόμα και αυτήν την αστική νομοθεσία που προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα;».

Αφού η κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά και τα μέσα ενημέρωσης του συστήματος, δεν μπόρεσαν να αποσιωπήσουν τη μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, και που, παρά την προσπάθεια καταστολής, αυτή κατέληξε στην αμερικανική πρεσβεία, τώρα επιδίδονται στη συκοφάντηση και στον χαφιεδισμό. Παλιά τους τέχνη κόσκινο. Λογαριάζουν, όμως, χωρίς τον ξενοδόχο, τους εργαζόμενους, που απαιτούν η χώρα μας να μη μετατραπεί σε πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην περιοχή, εμπλέκοντας τον λαό μας σε μεγάλους κινδύνους».