Π. Μαρτίνς: Δείξαμε τη δική μας θέληση για τον τίτλο και θα συνεχίσουμε έτσι

Την εκτίμηση ότι ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε απέναντι στην ΑΕΚ το καλύτερό του παιχνίδι στο πρωτάθλημα μέχρι σήμερα «απέναντι σε καλό και ποιοτικό αντίπαλο», έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης».

Για το που κρίθηκε το ματς, το ακυρωθέν γκολ του Ελ Αραμπί και εάν ήταν κομβικό σημείο: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για την διαιτησία. Τα λάθη είναι μέρος του αγώνα. Συγχαρητήρια στην ομάδα και στους παίκτες μου. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στην πιο μεγάλη διάρκεια του ματς. Παίξαμε επιθετικά και με ρυθμό με έναν αντίπαλο που έκανε πολλά φάουλ. Αξίζαμε τη νίκη. Την πήραμε με την αξία μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την εικόνα τους και γιατί ήταν κυρίαρχοι στο ματς».

Για το εάν ο τίτλος θα είναι κούρσα για δύο, με τον ΠΑΟΚ: «Όχι δεν συμφωνώ. Νομίζω πως θα κριθεί ανάμεσα σε τρεις διεκδικητές και είναι και η ΑΕΚ. Δεν μπορώ να πω κάτι για την ΑΕΚ. Εμείς δώσαμε μία δυνατή απάντηση σήμερα παρά το δύσκολο πρόγραμμα. Δείξαμε τη δική μας θέληση για τον τίτλο και θα συνεχίσουμε έτσι. Η ΑΕΚ πάντως θεωρώ ότι θα συνεχίσει να διεκδικεί τον τίτλο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ