“Άστραψε και βρόντηξε” ο Γ. Δώνης: Συμμορία κατά του Παναθηναϊκού δεν σέβεται την προσπάθεια μας

Πολλά παράπονα, και για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, πολλή οργή και καταγγελίες έκανε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα της Τούμπας. Ο Έλληνας προπονητής αποβλήθηκε στο τέλος διαμαρτυρόμενος προς όλους για τον καταλογισμό κυρίως του πέναλτι που έφερε και την ισοφάριση της αναμέτρησης.

«Από την αρχή υπάρχει μία συμμορία, η οποία είναι κατά του Παναθηναϊκού», τόνισε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε: «Δεν σέβονται την προσπάθεια μας, αυτή που κάνουν οι πολλοί νέοι παίκτες που έχουμε.

Δεχόμαστε γκολ με τη Λαμία, ενώ έχει προηγηθεί καθαρό πέναλτι. Δίνει μπουνιά ο Μανιάτης και παίρνει κίτρινη. Δίνει μπουνιά ο Ουάρντα, δεν είναι πολύ δυνατή και μένει στο παιχνίδι κανονικά.

Στην Ξάνθη μπαίνει κανονικό γκολ, δεν το μετράμε. Μας κάνουν σεμινάριο, ότι όταν μία αμφισβητούμενη φάση, διαμορφώνει ένα αποτέλεσμα πάει στο VAR, όπως έγινε σήμερα. Σωστά. Στην Ξάνθη αυτοί οι κύριοι γιατί δεν πήγαν στο VAR; Να πάμε με τον ΟΦΗ; Το καταλαβαίνω. Ξέρω ότι οι περισσότεροι θα πουν ότι δεν έχουμε δυνατή διοίκηση.»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ