Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Ρικ Πιτίνο

EUROLEAGUE / ÐÁÏ - ÌÐÏÕÍÔÏÕÔÓÍÏÓÔ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / EUROKINISSI)

Οι αμοιβαίες σχέσεις εκτίμησης ήταν δεδομένες και όλα συνομολογούσαν πως ο Ρικ Πιτίνο θα γίνει ο διάδοχος του Αργύρη Πεδουλάκη στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Ο νέος Ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ανδρών επιστρέφει στην ομάδα που τον έκανε γνωστό στο ευρύ φίλαθλο κοινό στην Ελλάδα. Λίγες ώρες μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Ζαλγκίρις Κάουνας για την 9η αγωνιστική της Euroleague, η διοίκηση των «πρασίνων» συμφώνησε με τον Αμερικανό προπονητή για την επιστροφή του, με στόχο να οδηγήσει ψηλά το «τριφύλλι».

Κόντρα στην Μπασκόνια το νέο ντεμπούτο του

Μέσα στο σαββατοκύριακο αναμένεται στην Αθήνα ο Ρικ Πιτίνο για να αναλάβει εκ νέου, μετά από ένα μικρό… διάλειμμα, την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» θα έχουν όρθιο στον πάγκο τους για δεύτερο αγώνα τον μέχρι πρότινος βοηθό του Αργύρη Πεδουλάκη, Γιώργο Βόβορα, στο ματς της 10ης αγωνιστικής της Euroleague, με την Μπάγερν στο Μόναχο, την Παρασκευή (22/11, 21:30). Αυτή, όμως θα είναι και η τελευταία φορά που ο Γιώργος Βόβορας θα είναι ο πρώτος προπονητής των «πρασίνων». Ο Ρικ Πιτίνο θα κάνει το ντεμπούτο της επιστροφής του απέναντι στην Μπασκόνια, στο ΟΑΚΑ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ