Ποδοσφαιρική πανδαισία στο Λονδίνο! Τσέλσι – Άγιαξ 4-4 από 1-4

Ένα από τα πιο «τρελά» παιχνίδια στην ιστορία του Champions League διεξήχθη στο Λονδίνο, όπου η Τσέλσι επέστρεψε από το 1-4 κόντρα στον Άγιαξ!

Μεγάλες συγκινήσεις μάς χάρισε το παιχνίδι στο Λονδίνο, ανάμεσα στην Τσέλσι και τον Άγιαξ.

Στο 5ο λεπτό το σκορ ήταν ήδη 1-1! Στο 2′ ο Άγιαξ προηγήθηκε με αυτογκόλ του Άμπραχαμ και στο 5′ ο Ζεορζίνιο με πέναλτι ισοφάρισε.

Στο 20′ ο Πρόμες έκανε το 1-2 με κεφαλιά και στο 35′ Ζιγιές εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, στο κεφάλι του Κέπα και κατέληξε στα δίχτυα του!

Στο 63′ η Τσέλσι μείωσε σε 2-4 με τον Αθπιλικουέτα και στο 68′ έγινε η φάση του αγώνα! Στην ίδια φάση και μέσα σε 5 δευτερόλεπτα, ο Ιταλός διαιτητής Τζιανλούκα Ρόκι απέβαλε με κόκκινη κάρτα τα δύο στόπερ του Άγιαξ, Μπλιντ και Φέλτμαν!

Ο Μπλιντ έκανε τάκλιν στον Άμπραχαμ και είδε την δεύτερη κίτρινη. Η μπάλα στη συνεχεία βρήκε στο χέρι του Φέλτμαν. Ο Ρόκι έβγαλε δεύτερη κίτρινη κάρτα και στον Φέλτμαν και υπέδειξε πέναλτι, με το οποίο ο Ζεορζίνιο μείωσε σε 3-4 στο 70′!

Στο 74′ και μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Τζούμα, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, κατέληξε στα πόδια του Τζέιμς, ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το 4-4!

Πέμπτο γκολ για την Τσέλσι στο 77′, με τον Αθπιλικουέτα, το οποίο όμως ακυρώθηκε μετά τη χρήση VAR, καθώς είχε προηγηθεί χέρι του Άμπραχαμ!

Και μέσα σε όλα, ο Άγιαξ λίγο έλειψε να γράψει ιστορία όταν ο Κέπα απέκρουσε σουτ του Ζιγιές στο τέλος!

Πηγή: fosonline.gr