Ροδόπη: Εικόνες σοκ του τραυματία αστυνομικού – Με πριονωτό μαχαίρι του επιτέθηκε ο αλλοδαπός

Ο αστυνομικός φέρει τελικά 5 μαχαιριές: 2 στην παλάμη, 1 στον ώμο και 2 στο κεφάλι.

Σοκάρουν οι εικόνες του τραματισμένου ένστολου που δέχθηκε χθες το απόγευμα επίθεση από λαθρομετανάστη στην περιοχή του Δήμου Ιάσμου στην Ροδόπη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα xronos.gr, ο 25χρονος αστυνομικός φέρει τελικά 5 τραύματα από μαχαίρι: 2 στην παλάμη, 1 στον ώμο και 2 στο κεφάλι.

Παράλληλα φέρνει και εικόνες του τραυματισμένου ενστόλου μέσα από το νοσοκομείο και σύμφωνα με επιβεβαιωμένη πληροφορία του «Χ» ο αλλοδαπός δράστης επιτέθηκε στον αστυνομικό με μαχαίρι πριονωτό με λαβή, που θεωρείται επαγγελματικό μαχαίρι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το περιστατικό που συνέβη την Κυριακή 17/11 το απόγευμα, στην Εγνατία Οδό μεταξύ Πολυάνθου και Σώστη. Δύο αστυνομικοί έκαναν σήμα στάσης για έλεγχο σε νεαρό (περί των 20-25 ετών) αλλοδαπό, πράττοντας αρμοδίως όσα όφειλαν. Ο αλλοδαπός, παράνομος μετανάστης, απώθησε το νεαρό αστυνομικό και τράπηκε πεζός σε φυγή. Όταν ο αστυνομικός τον ακινητοποίησε, ο αλλοδαπός εμφάνισε το επαγγελματικό του μαχαίρι και άρχισε να επιτίθεται στον αστυνομικό καταφέροντάς του 5 μαχαιριές!

Τον 25χρονο αστυνομικό μετέφερε στο νοσοκομείο ο συνάδελφός του. Ο τραυματισμένος ένστολος βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο», χωρίς να διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του, αλλά αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο προληπτικά για τα επόμενα εικοσιτετράωρα.