Συμβούλιο Superleague: Αντίθετες οι ομάδες στην αναβολή του πρωταθλήματος

Το Δ.Σ. της Superleague ολοκληρώθηκε, με τις ομάδες να εκφράζουν ομόφωνα τη θέλησή τους να μην αναβληθεί το πρωτάθλημα και να ζητούν συνάντηση με την ΚΕΔ.

Οι σύλλογοι θέλουν να διεξαχθεί κανονικά η 17η αγωνιστική και πήραν την απόφαση να συσταθεί μια επιτροπή που θα συζητήσει με την ΚΕΔ ώστε να λυθεί το θέμα της αποχής των διαιτητών.

Σε περίπτωση, πάντως, που δεν βρεθεί λύση, οι ομάδες προκρίνουν ως εναλλακτική λύση ακόμα και τη διεξαγωγή της αγωνιστικής με την παρουσία ξένων διαιτητών σε όλα τα παιχνίδια. Άλλωστε, αυτό θα συνέβαινε ούτως ή άλλως στο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 5 Ιανουαρίου.

Από το Δ.Σ. απείχαν η Λαμία και ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε συζήτηση, εάν δεν γίνουν ριζικές αλλαγές σε ΚΕΔ και ΕΠΟ.

Αναφορικά με το θέμα των μηνύσεων στους διαιτητές, η ΑΕΛ τόνισε πως δεν προτίθεται τις αποσύρει. Ο Βόλος και ο Ολυμπιακός (παρότι δεν είχε εκπρόσωπο) υποστήριξαν πως οι μηνύσεις δεν έγιναν από τις ΠΑΕ, αλλά από τους Αχιλλέα Μπέο και Σάββα Θεοδωρίδη αντίστοιχα.

Πηγή: sportdog.gr