Καρτέρι “θανάτου”: Πυροβόλησαν τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς

Άγνωστος άνοιξε πυρ εναντίον του Ντάρκο Κοβάσεβιτς χθες στη Γλυφάδα – Μεταφέρθηκε προληπτικά στο «Ασκληπιείο» Βούλας – Δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

«Σαρώνει» τα νότια προάστια η Αστυνομία για την αναζήτηση του δράστη, ενώ καμένο βρέθηκε το αμάξι του πιστολέρο κοντά στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το fosonline.gr, ο δράστης βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο μικρού κυβισμού και συγκεκριμένα σε smart όταν άνοιξε πυρ κατά του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Την επίθεση τη δέχτηκε έξω από το σπίτι του.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως το όχημα από το οποίο δέχτηκε την επίθεση ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς βρέθηκε καμμένο στην περιοχή της Γλυφάδας και συγκεκριμένα κοντά στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας προκειμένου να λάβει ιατρική φροντίδα, αφού φέρεται να έχει τραυματιστεί χαμηλά στο πόδι του στην προσπάθεια του να αποφύγει τη σφαίρα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες έπεσε στο έδαφος μόλις είδε τον δράστη να βγαίνει από το αμάξι, ο τελευταίος δεν τον πέτυχε αλλά βλέποντάς τον κάτω θεώρησε πως τον σκότωσε και δεν έριξε κι άλλη σφαίρα.