Ρεάλ – Ατλέτικο 0-0 (4-1 στα πέναλτι): Στη «ρωσική ρουλέτα» κρίθηκε το Σούπερ Καπ

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με 4-1 στα πέναλτι την Ατλέτικο Μαδρίτης και κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Στο King Abdullah Sports City της Τζέντα η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με 4-1 στα πέναλτι την Ατλέτικο Μαδρίτης και κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ισπανίας για 11η φορά στην ιστορία της.

Ο αγώνας στην κανονική διάρκεια και στην παράταση έληξε δίχως σκορ έπειτα από 120 λεπτά κατά τα οποία η υπεροχή εναλλασσόταν και οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους αλλά την πλέον κραυγαλέα ευκαιρία ο Φέντε Βαλβέρδε στο 67’ για τη Ρεάλ.

Στην παράταση ο Κουρτουά με το πόδι έβγαλε… ακροβατικό του Μοράτα, ενώ ο επιθετικός της Ατλέτικο προκάλεσε και την απευθείας κόκκινη του Φέντε Βαλβέρδε όταν έφυγε μόνος του απέναντι στον Βέλγο γκολκίπερ (115’).

Στα πέναλτι Καρβαχάλ, Βινίσιους, Μόντριτς και Σέρχιο Ράμος ευστόχησαν για τους «μερένγκες» και μόνο ο Τρίπιερ για τους «κολτσονέρος» αφού ο Σαούλ «σημάδεψε» το δοκάρι κι ο Παρτέι νικήθηκε από τον Κουρτουά.

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Ράμος, Μεντί, Βαράν, Μόντριτς, Κασεμίρο, Κρόος (102’ Βινίσιους), Ίσκο (60’ Ροντρίγκο), Βαλβέρδε, Γιόβιτς (83’ Μαριάνο Ντίας)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Τρίπιερ, Φελίπε, Χιμένες (98’ Σάβιτς), Λόντι (89’ Γιορέντε), Ερέρα (57’ Βιτόλο), Σαούλ, Παρτέι, Μοράτα, Κορέα, Φέλιξ (102’ Άριας).

Πηγή: fosonline.gr