Τρομερή η Μπάγερν, «σκόρπισε» με 6-0 τη Χοφενχάιμ

«Άστραψε και βρόντηξε» η Μπάγερν, διαλύοντας με 6-0 εκτός έδρας τη Χοφενχαϊμ, σε αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική της Bundesliga.

Αν ο τραυματισμός του Λεβαντόφσκι δημιουργούσε κάποια ανησυχία στο «στρατόπεδο» των Βαυαρών για τη σημερινή -υποτίθεται δύσκολη- έξοδο, οι παίκτες του Χανς Φλικ δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους τους, καθώς προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό με τον Γκνάμπρι και έφτασαν το δείκτη του σκορ στο 3-0 με τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου! Ο 19χρονος Ολλανδός Τζόσουα Τσιρκτσέε ξεκίνησε για πρώτη φορά στην ενδεκάδα και σκόραρε, ο Κοουτίνιο πέτυχε δύο τέρματα, ο Μίλερ έδωσε δύο ασίστ και η Μπάγερν έκανε επίδειξη δύναμης, παραμένοντας στην κορυφή της κατάταξης.

Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι διακόπηκε προσωρινά στο 77ο λεπτό και για περίπου 15 λεπτά, εξαιτίας ενός πανό που ανάρτησαν οι οπαδοί της Μπάγερν με υβριστικό περιεχόμενο κατά του ιδιοκτήτη της Χοφενχάιμ, Ντίτμαρ Χοπ. Ο διαιτητής ζήτησε να κατέβει το πανό για να συνεχιστεί το ματς και, όταν αυτό συνέβη, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων απλώς άλλαζαν τη μπάλα μεταξύ τους, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να στείλουν ένα μήνυμα αποδοκιμασίας, ενώ ο «ισχυρός άνδρας» της Μπάγερν, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, στάθηκε δίπλα στον Χοπ στην άκρη του γηπέδου, εκφράζοντας τη συμπαράστασή του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ