Απειλείται και με αφαίρεση του πρωταθλήματος του ’14 η Μάντσεστερ Σίτι

Στην παρέμβαση που φαίνεται πως θα κάνει η Premier League για να διαπιστώσει αν θα πρέπει κι εκείνη να επιβάλει τιμωρία στη Μάντσεστερ Σίτι για την παράβαση των κανονισμών του Financial Fair Play, εμπλέκεται και σενάριο μέχρι και για την αφαίρεση του πρωταθλήματος που κατέκτησε το 2014!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail που έχει προκαλέσει ντόρο, οι «πολίτες» κινδυνεύουν αυτή τη στιγμή ακόμα και με την απώλεια του τίτλου που είχαν κατακτήσει στην εκπληκτική αγωνιστική περίοδο 2013-2014, τότε που η Λίβερπουλ του Μπρένταν Ρότζερς είχε φτάσει… ένα γλίστρημα (του Τζέραρντ) πριν από την επιτυχία.

Βάσει του ρεπορτάζ, η Premier League που οφείλει να παρέμβει στα όσα έχουν διαδραματιστεί με τη Σίτι μετά και τον διετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, πρέπει να ζητήσει από την UEFA τα στοιχεία με τα οποία αποφασίστηκε η τιμωρία της απαγόρευσης συμμετοχής στα τουρνουά της Ομοσπονδίας.

Αν όντως οι χρονολογίες 2012-2016 παρουσιάσουν παρατυπίες στα στοιχεία που θα ήθελε να δει νομότυπα η διοργανώτρια αρχή της αγγλικής Λίγκας, τότε, πέρα από την αφαίρεση των βαθμών από τη φετινή συγκομιδή, κινδυνεύει και το πρωτάθλημα του 2014!

Πηγή: gazzetta.gr