Κ. Βελόπουλος: Δεν μπορεί να παίρνει επιδόματα ο κάθε Ιμπραήμ και να μην παίρνει ο Βορειοηπειρώτης τη σύνταξη του

Μια αδικία πολλών ετών σε βάρος των Βορειοηπειρωτών επιτέλους διορθώνεται, ύστερα από παρέμβαση του Κυριάκου Βελόπουλου στη Βουλή, τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

«Το μείζον, για τους Βορειοηπειρώτες συνταξιοδοτικό πρόβλημα, που απασχολεί χιλιάδες ομογενείς μας εδώ και δεκαετίες παίρνει το δρόμο της επίλυσης» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση και προσθέτει:

«Ο κ. Βελόπουλος απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, περιέγραψε την κατάφωρη αδικία σε βάρος των Βορειοηπειρωτών και ζήτησε την άμεση επίλυση του συνταξιοδοτικού προβλήματος τους. Οι Βορειοηπειρώτες δεν λαμβάνουν τη σύνταξη που πρέπει να λαμβάνουν. Πρέπει να επιλυθεί άμεσα το πρόβλημα. Δεν μπορεί να παίρνει επιδόματα ο κάθε Ιμπραήμ, ο κάθε Χασάν και να μην παίρνει ο Βορειοηπειρώτης τη σύνταξη του».

«Ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης συμφώνησε τονίζοντας όπως ο κ. Βελόπουλος έχει δίκιο, ανέφερε πως το πρόβλημα είναι διαχρονικό και πως από αύριο θα αναλάβει η κυβέρνηση νομοθετική πρωτοβουλία», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ