Δημάρχος Χαλανδρίου: Ναζιστές όσοι υπερασπίζονται τα ελληνικά σύνορα στον Έβρο

Σε μια απαράδεκτη δήλωση προχώρησε ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, ο οποίος χαρακτήρισε «Ναζήδες» όσους υπερασπίζονται τα ελληνικά σύνορα στον Έβρο.

Ενάντια στο σχεδόν καθολικό, υποστηρικτικό κλίμα προς την επιλογή της ελληνικής κυβερνήσης να θωρακίσει τα θαλάσσια και χερσαία σύνορα Ελλάδος-Ευρώπης, ο δήμαρχος με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα σχολιάζει για την κατάσταση στον Έβρο:

“Η γραμμή χαράχτηκε,ο καθένας στο πόστο του:
Η με τους ανθρώπους ή με τους ναζήδες.
Η σιωπή είναι συνενοχή.”

Όπως είναι φυσικό η δήλωση προκάλεσε “πόλεμο” στα κοινωνικά δίκτυα με εκατέρωθεν επιθέσεις, αφού υπήρχαν αυτοί που είναι υπέρ του δημάρχου και αυτών που είναι κατά.

Ο Σίμος Ρούσσος, μάλιστα, αποκάλεσε του άνδρες και τις γυναίκες των Σωμάτων Ασφαλείας «ακροδεξιούς τραμπούκους», ενώ στα επικριτικά σχόλια των πολιτών δεν δίστασε να αποκαλέσει και τους ίδιους «φασίστες».

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τα parapolitika.gr, ο επί διοικήσεως του υποστηριχθέντος από τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ δημάρχου Χαλανδρίου, κατα την παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου των μαθητών του Χαλανδρίου, στα ηχεία εκτός από τα γνωστά εμβατήρια για την επέτειο του «Οχι», έπαιξε και ο ύμνος του ΕΑΜ!