Ογδόντα πέντε προσαγωγές αλλοδαπών σε επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο Πολυτεχνείο

Επιχείρηση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Πολυτεχνείο και ειδικότερα στην αίθουσα Γκίνη, όπου διέμεναν περίπου 100 αλλοδαποί, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές.

Από τους αστυνομικούς απομακρυνθήκαν περίπου 80 άτομα, που μεταφέρθηκαν στην Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, όπου γίνεται ταυτοποίηση και διαλογή. Όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., η επιχείρηση έγινε εκτός των άλλων και για λόγους δημόσιας υγείας, ενώ μετά την διαλογή των προσαχθέντων θα προχωρήσουν οι σχετικές διαδικασίες για τον καθένα ξεχωριστά, αναλόγως με το προφίλ του.

Ογδόντα πέντε προσαγωγές αλλοδαπών σε αστυνομική επιχείρηση στο κτίριο Γκίνη του Πολυτεχνείου. «Αθλιες οι συνθήκες διαβίωσης των ατόμων αυτών στον χώρο», αναφέρουν πηγές της ΕΛΑΣ στο ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ογδόντα πέντε αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν στο κτίριο Γκίνη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, προσήχθησαν συνολικά κατά την διάρκεια επιχείρησης της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, που ξεκίνησε από νωρίς το πρωί και ολοκληρώθηκε λίγο πριν από το μεσημέρι.