Απίστευτη πρόκληση: Η Τουρκία επιχειρεί να στείλει μετανάστες με κορωνοϊό στην Ελλάδα (Βίντεο)

Η Toυρκία επιχειρεί μία νέα άνευ προηγουμένου προκλητική ενέργεια, προωθώντας στα παράλια της Μικράς Ασίας μετανάστες με κορωνοϊό με στόχο αυτοί να περάσουν στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Το σχέδιο της Τουρκίας έχει μπει σε εφαρμογή τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με πληροφορίες από ελληνικές στρατιωτικές πηγές, καθώς έχουν εξακριβωθεί συγκεντρώσεις μεταναστών στα Δυτ. Παράλια Μ. Ασίας, ασθενείς με COVID-19, οι οποίοι μεταφέρθηκαν από καταυλισμούς του εσωτερικού της Τουρκίας με λεωφορεία, πολλοί από αυτούς ήταν στο ΠΑΖΑΡ ΚΟΥΛΕ.

Και σ’ αυτή την περίπτωση δε η στρατοχωροφυλακή και η τουρκική αστυνομία παίζουν τον ίδιο ρόλο που έπαιζαν και στον Έβρο: κατευθύνουν, δηλαδή, και οδηγούν τους μετανάστες, ακολουθώντας πιστά τις εντολές του Τούρκου υπουργού Εσωτερικών. Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και από επικοινωνίες στο διαδίκτυο, οι μετανάστες καθοδηγούνται να αγοράσουν βάρκες και να περάσουν στην Ελλάδα, σε νησιά μας.

Πηγές του ελληνικού Πενταγώνου τονίζουν ότι η προκλητική υπέρπτηση το απόγευμα στη Λέσβο – αλλά και λίγο αργότερα στον Έβρο – είναι πολύ πιθανόν να οφείλεται στο γεγονός ότι και πάλι αποκαλύφθηκαν οι ενέργειες της Άγκυρας.

Σημειώνεται ότι το απόγευμα του Σαββάτου οι Τούρκοι προχώρησαν σε πέντε υπερπτήσεις δύο σε Λέσβο και Χίο και έπειτα στον Βόρειο Έβρο.

Πηγή: ethnos.gr