Ν. Παναγιωτόπουλος: Σχέδιο της Τουρκίας για «χτυπήματα» σε μεγάλες θρησκευτικές εορτές

Είναι γεγονός ότι μετά την επιτυχή αντίδραση όσων έγιναν στον Έβρο, το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, εξετάζουμε και σενάρια άλλα, απόπειρας εισροής παράνομων μεταναστών από τα νησιά», ανέφερε ο ΥΕΘΑ, Ν. Παναγιωτόπουλος, μιλώντας στον ANT1.

Αναφορικά με τα σενάρια για οργανωμένο σχέδιο της Τουρκίας να «σπρώξει» στα ελληνικά νησιά πλήθος από λαθρομετανάστες, μεταξύ άλλων που είναι και φορείς του κορωνοϊού, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, σημείωσε ότι φαίνεται πως υπάρχει τακτική της Άγκυρας για «χτυπήματα» σε μεγάλες θρησκευτικές εορτές.

Ο Υπ. Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιωτόπουλος τόνισε ότι «παραμένουν σε εγρήγορση οι Ένοπλες Δυνάμεις», προσθέτοντας «σε αυτήν την βάση, εξετάζουμε και άλλα σενάρια, παράνομης εισόδου στην Ελλάδα, διότι όταν προσπαθείς να «μπουκάρεις» σε μια χώρα, όπως έγινε το τριήμερο της Καθ. Δευτέρας, μόνο νόμιμο δεν είναι».

«Εμείς έχουν πληροφορίες, είναι συγκεκριμένες, αλλά δεν είναι μόνο αυτά τα στοιχεία που όλοι βλέπουμε και ακούμε, μελετάμε κι άλλα στοιχεία» τόνισε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, επισημαίνονται ότι «η Τουρκία βρίσκεται σε δύσκολη θέση και λόγω του κορωνοϊού».