Συγκλονιστικές μαρτυρίες από το φονικό στην Θεσσαλονίκη: «Το θύμα ξεψύχησε στα χέρια μου»

Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας για το πώς εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία στην περιοχή Πυλαιώτικα στη Θεσσαλονίκη, όπου πατέρας πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον γιο του.

«Πήρα το θύμα, το πήγα στο σπίτι, τον ηρέμησα. Ήρθε ο πατέρας του, εξαγριώθηκε, τον γρονθοκόπησε άσχημα, τον σήκωσα πάνω από τον πατέρα του, καθίσαμε στην άκρη. Ο πατέρας του ξέφυγε της προσοχής μου, πήρε το όπλο, πυροβόλησε τρεις φορές. Τα σκάγια με χτύπησαν, ευτυχώς πολύ ελαφριά. Παίρνω το θύμα που ήταν τραυματισμένο, τυλίγω το χέρι του που ήταν σακατεμένο και το πάω προς το σπίτι μου. Ο δράστης ξαναβγήκε πυροβόλησε ξανά άλλες τρεις φορές και το θύμα ξεψύχησε στα χέρια μου», είπε μεταξύ άλλων αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Μόνος μου ήμουν, ό,τι μπορούσα έκανα. Ο πατέρας ήταν τραυματισμένος, τον είχε χτυπήσει άσχημα το θύμα. Δεν ήταν ούτε η κόρη του, ούτε η εγγονή του εδώ. Είχε ένα μένος με τη μητέρα του. Αυτή η ιστορία κρατάει μία δεκαετία αλλά δεν ήταν ούτε ναρκομανής, ούτε εξαρτημένος. Ήταν ένα παιδί που είχε ψυχολογικά προβλήματα», πρόσθεσε.

Πηγή: thessnews.gr