Super League: Αναστολή στο πρωτάθλημα μέχρι τις 24/4 και βλέπουμε

Οι 14 ομάδες στην τηλεδιάσκεψη που είχαν αποφάσισαν την αναστολή του πρωταθλήματος της Super League μέχρι τις 24 Απριλίου.

Στη συζήτηση που έγινε χθες (2/4) μεταξύ των εκπροσώπων των 14 ΠΑΕ μέσω τηλεδιάσκεψης ο Παναθηναϊκός πρότεινε την οριστική διακοπή της διοργάνωσης και μαζί του συμφώνησαν οι Άρης, Παναιτωλικός και Πανιώνιος.

Ο Ολυμπιακός διά στόματος Βαγγέλη Μαρινάκη δήλωσε ότι θα ψήφιζε τη συγκεκριμένη λύση, εφόσον η λίγκα θα έχριζε πρωταθλητή.

Tελικά όλες οι πλευρές συμφώνησαν ότι πρέπει να δοθεί εκ νέου χρονικό περιθώριο για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και αποφάσισαν ομόφωνα την επέκταση της αναστολής ως τις 24 Απριλίου.

Μέχρι τότε θα δημιουργηθεί μια ομάδα εργασίας (με τη συμμετοχή Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Λάρισας και Ατρόμητου), η οποία θα εξετάσει όλα τα δεδομένα.

Μετά τις 24 Απριλίου θα επανεξεταστεί η κατάσταση ώστε να υπάρξει οριστική λύση από τη διοργανώτρια.

Η ανακοίνωση της Super League
«Ομόφωνα το ΔΣ της Super League αποφάσισε, μέσω τηλεδιάσκεψης, ότι η αναστολή του πρωταθλήματος παρατείνεται μέχρι τις 24 Απριλίου 2020. Ομόφωνα επίσης αποφασίστηκε ότι η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί σε νέα τηλεδιάσκεψη του ΔΣ της Super League πριν τις 24 Απριλίου.

Παράλληλα ομάδα εργασίας, αποτελούμενη από εκπροσώπους των ΠΑΕ ΑΕΚ, ΑΕΛ, Ατρόμητος, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, θα αξιολογήσει όλες τις παραμέτρους και τις επιπτώσεις της πανδημίας στο ποδόσφαιρο, σε συνεργασία με τη νομική και την οικονομική υπηρεσία της Super League και με την κατά περίσταση συμμετοχή εμπειρογνωμόνων και εκπροσώπων θεσμικών φορέων π.χ. σε θέματα αδειοδότησης».

Πηγή: fosonline.gr