Ηλεία: Σε πηγάδι είχε κρύψει το δοχείο με μισό κιλό χασίς (Εικόνες)

Στον πάτο του πηγαδιού είχε κρυμμένο το χασίς μέσα σε ένα βαρέλι ένας άνδρας, στην περιοχή της Ροβιάτας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είχε βάλει σε ένα πλαστικό βαρέλι μισό κιλό χασίς και το είχε κρυμμένο στο πηγάδι για να μην είναι εύκολο να εντοπιστεί.

Σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου εντόπισαν το βαρέλι με το χασίς στο πηγάδι και συνέλαβαν το δράστη, σύμφωνα με το ilialive.gr.

Σε άλλη περίπτωση συνέλαβαν άνδρα με μικροποσότητα ηρωίνης.

Σε ανακοίνωση του ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας Παναγιώτης Ζώντος, έδωσε τα συγχαρητήριά του προς τους συναδέλφους του για αυτή τη νέα επιτυχία.

“Ως Πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΗΛΕΙΑΣ εκφράζω τα συγχαρητήρια μου στους Αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, για την νέα τους επιτυχία, καθώς σε εξόρμηση που έκαναν την Πέμπτη το απόγευμα 07/05/2020 σε περιοχή της Ηλείας, κατάφεραν να συλλάβουν σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, δύο δράστες για κατοχή ναρκωτικών. Στην πρώτη περίπτωση έναν δράστη ο οποίος είχε στην κατοχή του μικροποσότητα ηρωίνης και στην δεύτερη περίπτωση δράστη που επιμελώς μέσα σε πλαστικό δοχείο εντός υφιστάμενου πηγαδιού είχε κρυμμένη μισό κιλό ινδική κάνναβη!

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Αστυνομική υπηρεσία όπου κρατούνται προκειμένου αύριο να οδηγηθούν στην εισαγγελία μαζί με τις κατ΄ αυτών σχηματισθείσες δικογραφίες.

Η επιτυχία αυτή που έρχεται να προστεθεί με τις προηγούμενες της υπηρεσίας ,είναι προϊόν επαγγελματισμού , εμπειρίας και δείχνει τον συνεχή αγώνα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών! Οι Αστυνομικοί της Ηλείας τιμώντας τον όρκο που έχουν δώσει, είναι πάντα δίπλα στον πολίτη, για να πατάξουν την εγκληματικότητα. Συνάδελφοι, συνεχίστε έτσι στο δύσκολο έργο σας!” κατέληξε ο κ. Ζώντος.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη ημεδαπός σε περιοχή της Αμαλιάδας για κατοχή ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν (480) γραμμάρια κάνναβης, που είχε αποκρύψει ο δράστης μέσα σε πηγάδ

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε περιοχή τη Αμαλιάδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, αξιοποιώντας στοιχεία, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του συλληφθέντα, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν (480) γραμμάρια κάνναβης, τα οποία ήταν τοποθετημένα μέσα σε πλαστικό δοχείο, που είχε αποκρύψει ο άνδρας μέσα σε πηγάδι.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί βρήκαν στο εσωτερικό της οικίας του ημεδαπού και κατέσχεσαν μικροποσότητα κάνναβης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.