Χόφενχαϊμ – Χέρτα 0-3: Εμφατικό “διπλό” για τους Βερολινέζους

Ιδανικό ποδαρικό του Μπρούνο Λαμπαντία στον πάγκο της Χέρτα Βερολίνου, η οποία πήρε ανάσα… παραμονής στην έδρα της Χόφενχαϊμ.

Και να ήθελε να φανταστεί καλύτερο ντεμπούτο ο Μπρούνο Λαμπαντία στον πάγκο της Χέρτα Βερολίνου, δεν θα μπορούσε. Μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο, σε σχέση με την εποχή Κλίνσμαν προ κορωνοϊού, οι πρωτευουσιάνοι πέρασαν με άνεση από την έδρα της Χόφενχαϊμ (3-0) και απομακρύνθηκαν από την τελευταία τριάδα της βαθμολογίας (πλέι άουτ και απευθείας υποβιβασμό).

Ανώτερη σε όλο το παιχνίδι η Χέρτα, δεν μετέτρεψε σε γκολ τις ευκαιρίες της στο πρώτο ημίχρονο (ελέω Μπάουμαν), αλλά το έκανε στο δεύτερο, έστω και αν το σκορ άνοιξε από αυτογκόλ, το πρώτο στη νέα εποχή, του Κέβιν Ακπογκούμα (58′).

Αυτό το τέρμα απελευθέρωσε εντελώς τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι «χτύπησαν» άμεσα με κεφαλιά του Βένταντ Ιμπίσεβιτς (60′) και έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους, με εξαιρετική ατομική ενέργεια και πλασέ του Ματέους Κούνια (74′).

Χόφενχαϊμ (Άλφρεντ Σρόιντερ): Μπάουμαν – Ακπογκούμα, Πος, Χίμπνερ – Καντέραμπεκ, Ρούντι (66′ Γκάιγκερ), Γκρίλιτς, Τσούμπερ (66′ Μπρουν Λάρσεν), Σκοβ, Μπάουμγκαρτνερ (90′ Έλμκις) – Μπεμπού (46′ Μπάιερ).

Χέρτα Βερολίνου (Μπρούνο Λαμπαντία): Γιάρσταϊν – Πέκαρικ, Τορουναρίγκα, Μπογιατά, Πλάτενχαρτ – Γκρούγιτς, Σκιέλμπρεντ (86′ Ασατσίμπαρ), Λουμπεμπάκιο (79′ Πιάτεκ), Ματέους Κούνια (78′ Μάιερ), Μίτελσταντ (90′ Ντίλροσουν) – Ιμπίσεβιτς (79′ Νγκάνκαμ).

Πηγή: gazzetta.gr