Ολυμπιακός: Ανανέωσε έως το 2021 ο Πρίντεζης στο λιμάνι

Ο Γιώργος Πρίντεζης συμφώνησε για 4η σερί φορά με τους Αγγελόπουλους. Μία καρμική σχέση, για έναν από τους πιο εμβληματικούς αθλητές στην ιστορία του συλλόγου.

Δεν ήταν έκπληξη η ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Γιώργο Πρίντεζη, αλλά η ουσία είναι πως η σημαία παρέμεινε στον ιστό της. Άλλωστε, πρόκειται για έναν από τους πιο εμβληματικούς αθλητές στην ιστορία του συλλόγου. Ένας παίκτης που ήρθε στο μεγάλο λιμάνι σε ηλικία μόλις 15 ετών και όταν αποχώρησε και επέστρεψε, ο ερχομός του, αλλά και η αγωνιστική του αναγέννηση του 2011, συνδυάστηκε με την ολική επανεκκίνηση της ομάδας μπάσκετ, η οποία επέστρεψε με θριαμβευτικό τρόπο στην κορυφή της Ευρώπης.

Ο Γιώργος Πρίντεζης ήρθε σε συμφωνία με τους Αγγελόπουλους για 4η σερί φορά. Πρώτα το 2011 (με την επιστροφή του από τη Μάλαγα), ακολούθως το 2014 (με πρόωρη ανανέωση), το 2017 και τώρα το 2020. Δείγμα της στήριξης, της εμπιστοσύνης, της αμοιβαίας εκτίμησης, αλλά και της εξαιρετικής σχέσης που έχει ο έμπειρος φόργουορντ με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο. Με τη “δεύτερη του οικογένεια”. Άλλωστε, έχουν ζήσει μαζί πάρα πολλά πράγματα, χαρές και λύπες (εντός και εκτός παρκέ), οι οποίες θα τους συνδέουν για πάντα.

Το κορυφαίο “4άρι” της EuroLeague για την δεκαετία που μας πέρασε ανανέωσε για μία χρονιά το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό, γιατί ενδεχομένως αυτή να είναι και η τελευταία σεζόν της καριέρας του. Αυτή η σκέψη του έχει περάσει από το μυαλό, γιατί όταν θα έρθει η ώρα, θέλει να το κάνει περήφανα και με το κεφάλι ψηλά. Βέβαια, οι αθλητές κορυφαίου επιπέδου, όταν πλησιάζει αυτή η στιγμή, πάντα κάνουν και δεύτερες σκέψεις. Θέλει να δει όμως κατά πόσο θα τον βαστάνε τα πόδια του το ερχόμενο καλοκαίρι. Το ιδανικό για εκείνον θα είναι να πει “αντίο” με έναν τίτλο, με τουλάχιστον μία μεγάλη διάκριση και ακολούθως η φανέλα με το “15” θα ανέβει ψηλά στην οροφή του ΣΕΦ. Όπως του αρμόζει και πρέπει!

Το ρεπορτάζ μας αναφέρει πως ο Γιώργος Πρίντεζης ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό, δεχόμενος διαφορετικές απολαβές σε σχέση με εκείνους του παρελθόντος. Δέχθηκε μείωση, αλλά αυτό που τον ενδιέφερε περισσότερο, δεν ήταν τόσο τα χρήματα, όσο να ξέρει πως οι Πειραιώτες θα παρουσιαστούν και πάλι ανταγωνιστικοί στην ερχόμενη σεζόν. Άλλωστε, τα τελευταία χρόνια, κάθε φορά που ο έμπειρος φόργουορντ ανανέωνε το συμβόλαιο του με τους “ερυθρόλευκους”, το έκανε πάντα με λιγότερα χρήματα σε σύγκριση με αυτά που του έδιναν στο εξωτερικό. Είναι όμως τεράστια η αγάπη του για τον σύλλογο και το έχει δείξει στην πράξη.

Πηγή: fosonline.gr