Συνελήφθη η “κοκκινομάλλα” για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας

Συνελήφθη η «κοκκινομάλλα» που ήταν υπεύθυνη για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κρυβόταν στην παραλία της Κατερίνης. Οι αρχές αναζητούν τα αίτια της πράξης της.

Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκεται η γυναίκα που φέρεται να άρπαξε την 10χρονη Μαρκέλλα από τη Θεσσαλονίκη.

Η γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, συνελήφθη για άλλο αυτόφωρο αδίκημα από αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών όπου θα ασκηθεί ποινική δίωξη και για την υπόθεση αρπαγής της ανήλικης, ενώ θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του ανακριτή που θα αναλάβει την κυρία ανάκριση.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Open, την έπιασαν στην Κατερίνη, όπου φέρεται να είχε διαφύγει μετά την αρπαγή και την απελευθέρωση της μικρούλας.

Την ίδια ώρα, η 10χρονη παραμένει σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη και προσπαθεί να συνέλθει τόσο ψυχικά όσο και σωματικά, καθώς όπως έγινε γνωστό, ανιχνεύτηκαν ναρκωτικές ουσίες στον οργανισμό της.

Η μικρή Μαρκέλλα είχε εξαφανιστεί το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, ενώ επέστρεφε στο σπίτι της μαζί με έναν συμμαθητή της. Σύμφωνα με τα όσα είπε η ίδια αλλά και ο συμμαθητής της, την φώναξε μια κοκκινομάλλα γυναίκα.

Η 10χρονη πήγε προς το μέρος της και… από εκείνη τη στιγμή τα ίχνη της χάθηκαν για 44 ώρες. Μέχρι που βρέθηκε να περιπλανιέται μόνη της η μικρούλα, στην περιοχή της Καλαμαριάς.