Πανικός στο Βερολίνο: Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς-Τουλάχιστον 7 τραυματίες

Πανικός επικράτησε στην πρωτεύουσα της Γερμανίας, καθώς αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς σε στάση λεωφορείου, στην καρδιά του Βερολίνου!

Όπως μεταδίδει η DW υπάρχουν τουλάχιστον επτά τραυματίες, ένας εκ των οποίων είναι σοβαρά τραυματισμένος και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 7.00 το πρωί (τοπική ώρα) στο Hardenbergplatz του Βερολίνου, έξω από το σιδηροδρομικό σταθμό Zoological Garden.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Βερολίνου, μέσω Twitter, ένα ελικόπτερο διάσωσης έσπευσε στο σημείο για να βοηθήσει.

Ο οδηγός του οχήματος τέθηκε υπό κράτηση, ανέφερε η αστυνομία του Βερολίνου. Οι αρχές δήλωσαν ότι διεξάγεται έρευνα για το περιστατικό και ότι δεν υπάρχει ένδειξη πολιτικού ή θρησκευτικού κινήτρου.

Η γερμανική εφημερίδα Bild ανέφερε ότι ένας από τους τραυματίες είχε παγιδευτεί κάτω από το αυτοκίνητο και χρειάστηκε να στηθεί ολόκληρη επιχείρηση για τη διάσωσή του. Αρκετοί αυτόπτες μάρτυρες σοκαρίστηκαν λόγω του συμβάντος και ήδη παρακολουθούνται από ειδικούς, ανέφερε η εφημερίδα.

Πηγή: ant1news.gr