Ο Αλ. Στεφανής στον Γράμμο και το Βίτσι για την επέτειο της νίκης του Εθνικού Στρατού

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού γνωστοποίησε τη συμμετοχή του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή, ως εκπροσώπου της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στις εκδηλώσεις που διοργανώνει, όπως κάθε χρόνο, στα τέλη Αυγούστου, στον Γράμμο και το Βίτσι.

Φέτος οι επετειακές εκδηλώσεις, για την νίκη του Εθνικού Στρατού κατά των κομμουνιστών, θα γίνουν την Κυριακή, 30 Αυγούστου στις 10:30 το πρωί.

Μάλιστα τονίζεται ότι λόγω πανδημίας οι συναθροιζόμενοι δεν μπορούν να υπερβαίνουν τα 100 άτομα και ότι θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα προς ασφάλεια των συμμετεχόντων.

Η Ανακοίνωση της ΕΑΑΣ:

Γνωρίζεται στα μέλη της Ενώσεως ότι προς το παρόν υφίστανται περιορισμοί στις εξωτερικές συναθροίσεις λόγω πανδημίας. Στις Περιφέρειες Ηπείρου και Δυτ. Μακεδονίας οι συναθροιζόμενοι δεν μπορούν να υπερβαίνουν τα 100 άτομα.

Το ΔΣ της ΕΑΑΣ σεβόμενο τα κυβερνητικά μέτρα για την πρόληψη της εξάπλωσης της υγειονομικής κρίσης αλλά και πιστό στην ιστορία και τις παραδόσεις της αποφάσισε :
1. Την τέλεση των επετειακών μνημοσύνων υπέρ πεσόντων του Ελληνικού Στρατού στο Γράμμο και στο Βίτσι την Κυριακή 30 Αυγούστου 2020, όπως έχει προγραμματιστεί.
2. Την υποδοχή των επισήμων προσκεκλημένων στους χώρους των τελετών. Τον Πρωθυπουργό θα εκπροσωπήσει ο ΥΦΕΘΑ Σγος ε.α. κ. Αλκιβιάδης Στεφανής.
3. Τη συμμετοχή του Προέδρου, Αντιπροέδρου και μελών του ΔΣ της Ενώσεως με κατανομή και στις δύο εκδηλώσεις.
4. Τη συμμετοχή μικρής αντιπροσωπείας μελών από την Αθήνα στον Γράμμο.
5. Τη συμμετοχή μελών του Παραρτήματος Ιωαννίνων για το Γράμμο και των Παραρτημάτων Καστοριάς και Φλωρίνης για το Βίτσι με μέσα αναλόγων των συμμετοχών.

Με τον τρόπο αυτό επιτελούμε το καθήκον μας και τηρούμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα μεριμνώντας για την ασφάλεια των συμμετεχόντων.

Πηγή: lawandorder.gr