Ατρόμητος- Βόλος 0-2: Άλωσαν το Περιστέρι οι Βολιώτες

Ο Βόλος νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στην πρεμιέρα της φετινής Super League.

Με πρωταγωνιστές τους Περέα και Δουβίκα, ο ΝΠΣ Βόλος απέδρασε με το «διπλό» από το Περιστέρι, επικρατώντας 2-0 του Ατρομήτου. Ο Περέα ήταν καθοριστικός, καθώς κέρδισε την αποβολή του Ρισβάνη με δύο κίτρινες στο φινάλε του πρώτου μέρους. Ο Δουβίκας στο 77’ πέτυχε το 0-1, ενώ στο 90+2’ κέρδισε το πέναλτι από τον Γούτα, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μπαριέντος για το 0-2. Οι Περιστεριώτες πίεσαν και έχασαν ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Παιχνίδι με καλό ρυθμό, αλλά λιγοστές ευκαιρίες έγινε στο πρώτο ημίχρονο στο Περιστέρι, ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΝΠΣ Βόλος. Οι δύο ομάδες ήταν σωστά οργανωμένες στην άμυνα και πίεζαν για το γκολ, αλλά δεν έβρισκαν διαδρόμους. Ένα σουτ του Γκουαροτσένα στο 14’ που δεν βρήκε στόχο ήταν η πρώτη αξιοσημείωτη φάση του αγώνα. Στο 39’ ο Τομάσεβιτς έπιασε την κεφαλιά, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Ρισβάνης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, για αγκωνιά στον Περέα και άφησε τους Περιστεριώτες με δέκα παίκτες. Στο 45+4’ ο Δουβίκας βρέθηκε απέναντι από τον Γιαννιώτη, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει.

Στο δεύτερο μέρος, ο Κάναντι έκανε δύο αλλαγές και ενίσχυσε την αμυντική του γραμμή, με τον ΝΠΣ Βόλος να θέλει να παίξει πιο… επιθετικά, για να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα. Μετά το 60’ η ομάδα του Λόπεθ ανέβασε στροφές και πίεσε για το γκολ. Μετά από κάποιες άστοχες ενέργειες του Μπαριέντος, ο Δουβίκας στο 77’ εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική ενέργεια του Φεράρι και με προβολή πέτυχε το 0-1. Στο 80’ ο Ατρόμητος άγγιξε την ισοφάριση, αλλά ο Σάλομον δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γκαραβέλη στο τετ-α-τέτ. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης.

Στο 90+2’ ο Γούτας ανέτρεψε τον Δουβίκα μέσα στην περιοχή και ο Τζήλος έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Μπαριέντος ανέλαβε την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών και ευστόχησε για το 0-2, που ήταν και το τελικό σκορ.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Τομάσεβιτς (84’ Χαρίσης), Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Γούτας, Σάλομον, Ούμπιδες (85’ Ενσικουλού), Ραμπέγιο (46’ Στρούγγης), Αγκάγιεφ (46’ Μουνίθ), Μανούσος (65’ Γιακουμάκης).

ΝΠΣ Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Γκαραβέλης, Φεράρι, Σάντσεζ, Κολόμπο, Τέκιο, Ριένστρα, Μπαριέντος (90+4’ Κρητικός), Γκουαροτσένα (46’ Μπαρτόλο), Περέα (81’ Γέντρισεκ), Δουβίκας, Μαρτίνες (67’ Κιάκος).

Πηγή: sportstonoto.gr