Ά. Γεωργιάδης στο BLUE SKY: Όσο αυξάνονται τα κρούσματα, θα αυξάνονται και τα μέτρα

Ψυχραιμία συνέστησε μιλώντας στο BLUE SKY και στην εκπομπή Παρεμβάσεις με τη Λίνα Κλείτου σχολιάζοντας την κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπ. Αναπτυξης επεσήμανε πως η Ελλάδα παραμένει σε καλύτερη θέση σε σχέση με τις άλλες χώρες, τονίζοντας ότι πρέπει να τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας, ενώ όπως είπε, όσο αυξάνονται τα κρούσματα, θα αυξάνονται και τα μέτρα.
Αναφορικά με το ενδεχόμενο παράτασης κατά μία ώρα του ωραρίου των καταστημάτων, ο κ Γεωργιάδης σημείωσε πως δεν συμφωνεί η υγειονομική Επιτροπή.

Αναφερόμενος στις επενδύσεις, αρκέστηκε να δηλώσει πως όλες προχωρούν κανονικά.

Κληθείς να σχολιάσει τον πτωχευτικό κώδικα, ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε το νόμο εξαιρετικό, καθώς όπως είπε θα σώσει πολλούς ανθρώπους. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, πρόκειται για ένα νόμο με μεγάλο κοινωνικό πρόσημο.

Τέλος, αναφερόμενος στις συνεχιζόμενες προκλήσεις της Άγκυρας, ο υπ. Ανάπτυξης τόνισε πως η Τουρκία θέλει να μας αναγκάσει να προκαλέσουμε εμείς επεισόδιο, κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί. Η Ελλάδα σημείωσε, έχει για πρώτη φορά στο πλευρό της τον δυτικό κόσμο. Όπως είπε, το Ορουτς Ρέις μπορεί να πλέει στην επιφάνεια των διεθνών υδάτων, ωστόσο, αν κάνει γεώτρηση, παραβιάζει εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα που αφορούν την υφαλοκρηπίδα.