“Άστραψε και βρόντηξε” ο Μελισσανίδης κατά των παικτών της ΑΕΚ

Σε σκληρή γλώσσα μίλησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά την παρουσία του στα Σπάτα και μάλιστα, υπήρξαν ορισμένες ατάκες – φωτιά!

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ βρέθηκε χθες στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και μίλησε σε όλους για την κακή αγωνιστική εικόνα, θέτοντάς τους προ των ευθυνών τους.

Ανάμεσα σε αυτά που τους είπε, υπήρξαν και ορισμένες ατάκες – φωτιά δείχνοντας την ένταση και την απογοήτευση του για το πρόσωπο που βγάζει η ΑΕΚ στο γήπεδο.

«Ρε, έχετε καταλάβει που έχετε έρθει; Ποια ομάδα εκπροσωπείτε; Ποια φανέλα φοράτε; Βλέπω ότι κάποιοι από εσάς δεν μπορείτε να την σηκώσετε! Ήρθε ένας Παναθηναϊκός που είναι διαλυμένος με παιδάκια στην ενδεκάδα και σας έκανε πλάκα! Έχετε κανένα παράπονο;

Σας έχει λείψει τίποτα; Στην ΑΕΚ είστε ρε! Λοιπόν, το λέω για πρώτη και τελευταία φορά! Όποιος δεν έχει αντιληφθεί που βρίσκεται θα φύγει. Τώρα. Προπονητής σας είναι ο Καρέρα. Αυτός είναι και τέλος! Δεν έχω κανένα να θέμα να φτιάξω την ομάδα από την αρχή για να την κάνω και πάλι ομάδα! Τα συγχωροχάρτια σε σας ειδικά τελείωσαν».

Πηγή: sdna.gr