Θεσσαλονίκη: Στη “φάκα” δύο αλλοδαποί για κλοπές οχημάτων

Στην εξιχνίαση επτά περιπτώσεων διαρρήξεων/κλοπών οχημάτων κατάφεραν να φτάσουν μετά από έρευνες αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου/Αναλήψεως, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, χθες τα ξημερώματα, αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων, στο πλαίσιο περιπολίας, εντόπισαν δύο αλλοδαπούς ηλικίας 32 και 28 ετών, οι οποίοι κατείχαν δύο κατσαβίδια, ένα φακό και ένα κλειδί εκκίνησης αυτοκινήτου, του οποίου την κατοχή δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν και μεταφέρθηκαν στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας.

Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Χαριλάου/Αναλήψεως, προέκυψε ότι κατά την τελευταία εβδομάδα περίπου, στις περιοχές Χαριλάου, Ανάληψης και Καλαμαριάς, οι προαναφερόμενοι αφαίρεσαν τρία οχήματα και διέρρηξαν τρία ακόμη οχήματα (τόσο εντός όσο και εκτός ορίων αυτοφώρου) οπότε και συνελήφθησαν, ενώ προέκυψε ότι ο 28χρονος ενέχεται σε μία ακόμη περίπτωση διάρρηξης οχήματος.

Σημειώνεται ότι ένα εκ των αφαιρεθέντων οχημάτων ανευρέθηκε χθες σε περιοχή της Πιερίας με οδηγό 26χρονο αλλοδαπό και σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Πύδνας – Κολινδρού, ενώ το ανωτέρω όχημα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: thestival.gr