Μπάμπα Βάνγκα για το 2021: Έρχονται κατακλυσμοί, καταστροφές αλλά και θεραπεία του καρκίνου

Ο κόσμος θα υποστεί «κατακλυσμούς και καταστροφές» το 2021 και ένας «ισχυρός δράκος» θα καταλάβει την ανθρωπότητα, αλλά θα βρεθεί επίσης και η θεραπεία για τον καρκίνο, σύμφωνα με την τυφλή “διορατικό” Μπάμπα Βάνγκα που «προέβλεψε» και την επίθεση στους δίδυμους πύργους των ΗΠΑ.

Η Βάνγκα, η οποία γεννήθηκε στη Βουλγαρία το 1911 και πέθανε το 1996, πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στα βουνά Kozhuh και ήταν γνωστή στον κόσμο για τις προβλέψεις για το μέλλον.

Ενώ ένας μεγάλος μέρος των ανθρώπων προβάλει μεγάλο σκεπτικισμό για το αν μπορεί κάποιος να προβλέωει το μέλλουν, υπάρχουν και επίσης αρκετοί που παραμένουν ανένδοτοι και επιμένουν ότι είχε προβλέψει επιτυχώς ένα ευρύ φάσμα μεγάλων παγκόσμιων γεγονότων.

Για το 2020, σύμφωνα με τους ερμηνευτές της, προέβλεψε επίσης αρκετά πράγματα, συμπεριλαμβανομένου του ότι θα υπάρξει τσουνάμι στην Κίνα, ότι κάποιος θα προσπαθούσε να δολοφονήσει τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν και ότι ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών θα υπέφερε από «κάποιο είδος υγείας» (το οποίο θα μπορούσε να είναι η μόλυνση του Ντόναλντ Τραμπ στην Covid-19.)

Η φετινή χρονιά σίγουρα δεν ήταν και πολύ ήρεμη, ειδικά η πανδημία του κορωνοϊού την έκανε πολύ δύσκολη με εκατομμύρια νεκρούς σε όλο τον πλανήτη. Επίσης σίγουρο είναι ότι και οι προβλέψεις της Βάνγκα δεν έπεσαν και πολύ μέσα. Όμως οι ερμηνευτές της απτόητοι προχώρησαν σε προβλέψεις για το 2021, που και αυτές δεν είναι πολύ καλύτερες από τον χρόνο που φεύγει.

Συγκεκριμένα για τους επόμενους 12 μήνες φαίνεται να έχουμε “πολλούς κατακλυσμούς και μεγάλες καταστροφές” καθώς και “τρεις γίγαντες” που ενώνονται με έναν “ισχυρό δράκο”, τους οποίους ορισμένοι ταυτίζουν με την Κίνα.

“Θα έρθουν δύσκολες στιγμές”, είπε. “Βλέπουμε καταστροφικά γεγονότα που θα αλλάξουν τη μοίρα και το πεπρωμένο της ανθρωπότητας.”

Σε μια πιο θετική νότα, φάνηκε επίσης να “βλέπει” ότι οι επιστήμονες θα βρουν την θεραπεία για τον καρκίνο.

“Η μέρα θα έρθει όταν ο καρκίνος θα δεθεί με σιδερένιες αλυσίδες”, είπε.

Θα μπορούσε να υπάρχει αλήθεια σε αυτές τις προφητείες; Μόνο ο χρόνος θα δείξει.

Πηγή: dailymail.co.uk