Ο Γουίλεμ Νταφόε συζητάει την επιστροφή του στο Spider-Man 3

Το επερχόμενο τρίτο μέρος της κινηματογραφικής σειράς “Άνθρωπος-αράχνη” (Spider-Man) της Marvel με τον Τομ Χόλαντ στον πρωταγωνιστικό ρόλο αναμένεται να είναι μία από τις πιο φιλόδοξες ταινίες υπερηρώων, γεφυρώνοντας τρία franchise μέσω του πολυσύμπαντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του The Illuminerdi τόσο ο Γουίλεμ Νταφόε όσο και ο Τόμας Χέιντεν Τσερτς θα εμφανιστούν στην ταινία ως “Πράσινος Καλικάντζαρος” (Green Goblin- Νόρμαν Όσμπορν) και “Αμμοάνθρωπος” (Sandman) από την τριλογία του Σαμ Ράιμι. Ενώ και οι δύο εξακολουθούν να διαπραγματεύονται τις συμφωνίες για τη συμμετοχή τους και τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί, πηγές αποκαλύπτουν ότι οι δύο χαρακτήρες ήταν πάντα μέρος του σχεδίου της Marvel για το Spider-Man 3.

Τα νέα έρχονται μετά από πολλές επιστροφές χαρακτήρων από τις παλαιότερες γενιές των ταινιών Spider-Man. Ο Τζέιμι Φοξ και ο Άλφρεντ Μολίνα θα επαναλάβουν τους ρόλους τους ως “Ήλεκτρο” από το Amazing Spider-Man 2 και “Δόκτωρ Οκτάπους” από το Spider-Man 2 του Σαμ Ράιμι, ενώ πρόσφατες αναφορές φέρουν τον Άντριου Γκάρφιλντ από το The Amazing Spider-Man να επιστρέφει μαζί με την Κίρστεν Νταστ, που υποδύθηκε τη Μέρι Τζέιν Γουάτσον.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ