Πιλότος πέταξε πάνω από την “απαγορευμένη” Περιοχή 51 και τράβηξε φωτογραφίες

Ο Μπομπ Ρίτσαρντς ένας Αμερικανός πιλότος, τράβηξε πρόσφατα μια νέα εικόνα που δείχνει μερικά από τα κτήρια και τους διαδρόμους της περίφημης περιοχής.

Λίγα μέρη στη Γη είναι τόσο διαβόητα όπως η “Περιοχή 51”, μια απομακρυσμένη αεροπορική βάση στην έρημο της Νεβάδας, η οποία έχει γίνει διάσημη για τις ιστορίες “εξωγήϊνης” τεχνολογίας και την ανάπτυξη πολύ προηγμένων τεχνολογικών προγραμμάτων.

Το να μπει κάποιος πολίτης στην βάση είναι φυσικά παράνομη, αφού πρόκειται για στρατιωτική εγκατάσταση. Παρ ‘όλα αυτά, είναι πραγματικά δυνατό για αεροπλάνα να περάσουν “νόμιμα” τα όρια της εκτεταμένης περιοχής που φιλοξενεί τόσο την Βάση 51 όσο και το αεροδρόμιο Tonopah Test Range, μια άλλη εξίσου “μυστήρια” αλλά όχι διάσημη εγκατάσταση, όπως αναφέρει το unexplained-mysteries.com.

Έτσι ο Μπομπ Ρίτσαρντς κατάφερε και πέταξε πάνω από την απαγορευμένη περιοχή και τράβηξε μερικές φωτογραφίες. Μια από αυτές την ανέβασε στο twitter την 30η Δεκεμβρίου, γράφωντας ότι ήταν μια από τις πιο καθαρές φωτογραφίες της βάσης και των δυο αεροδιαδρόμων που είχαν ληφθεί πρόσφατα.

Να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος πιλότος δημοσιεύει φωτογραφίες, αφού έχει πετάξει πρώτα πάνω από την Βάση.

Ηλίας Σιατούνης