Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: «Μοιρασιά» στο «Πανθεσσαλικό»

Ισόπαλη 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Βόλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.

Σε έναν αγώνα χωρίς βαθμολογική σημασία, αφού και οι δύο ομάδες έχουν διασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 4΄ με τον Σάντσες και ο «Αίαντας της Ηπείρου» ισοφάρισε στο 29΄ με τον Λιάσο.

Απέναντι σε έναν ΠΑΣ που έχει το μυαλό του στον ημιτελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές, οι γηπεδούχοι έκαναν εντυπωσιακό ξεκίνημα.

Μόλις στο 4΄, από κόρνερ του Μπαριέντος, ο Σάντσες με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ στη συνέχεια ο Βόλος είχε δύο δοκάρια: στο 6΄ με γυριστό σουτ του Περέα και στο 12΄ με κεφαλιά του Νίνη. Η υπεροχή των Θεσσαλών, όμως, δεν έφερε το δεύτερο γκολ και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στην πρώτη ευκαιρία τους, στο 29΄. Ο Κλέιμαν δεν συγκράτησε τη μπάλα στο σουτ του Κάστρο και ο Λιάσος «ξετύλιξε» το… δώρο και έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα και οι καλές φάσεις ήταν ελάχιστες. Ένα σουτ του Ντεντάκη ένω από την περιοχή που απέκρουσε ο Χουτεσιώτης (59΄) κι ένα άστοχο σουτ του Γροσδάνη σε αντεπίθεση του ΠΑΣ (83΄) δεν ήταν αρκετά για να «σπάσουν» την ισοπαλία.

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)
Κίτρινες: Μπαριέντος – Μπρένερ, Πανουργιάς, Πήλιος, Παντελάκης, Οικονομόπουλος
Οι συνθέσεις:
ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Ντεντάκης, Μήτογλου, Σάντσες, Φεράρι, Ριένστρα, Μπαριέντος (86΄ Κιάκος), Νίνης, Κρητικός (82΄ Μπάλλας), Σάντος (60΄ Μπαρτόλο), Περέα
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Οικονομόπουλος, Πανουργιάς (46΄ Σάλιακας), Κάστρο (69΄ Ντομίνγκεθ), Λιάσος, Καρτάλης (69΄ Γροσδάνης), Μπρένερ (69΄ Λώλης), Παμλίδης (88΄ Δούμτσης).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ