Άδ. Γεωργιάδης στο BLUE SKY: Ο Παππάς γιατί δεν κάνει μήνυση στον Καλογρίτσα;

“Ο κ. Παππάς έκανε μήνυση στον κ. Κελέτση επειδή εθίχθει η τιμή και η υπόληψη του, γιατί  στον κ. Καλογρίτσα δεν κάνει μήνυση επίσης; Υπάρχει κάποια λογική εξήγηση;” ανάφερε ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στην εκπομπή Παρεμβάσεις του BLUE SKY και στον Σωτήρη Ξενάκη, αναφερόμενος στην κατάθεση Καλογρίτσα.

Η εξήγηση που δίνει ο κ. Γεωργιάδης είναι ότι ο κ. Καλογρίτσας έχει αφήσει υπονοούμενα ότι διαθέτει πλήρες αποδεικτικό οπτικοακουστικό υλικό με τις συνομιλίες με τον κ. Παππά. Αυτό είναι παράνομο βέβαια και δεν μπορεί να το παρουσιάσει, παρά μόνο όταν κάποιος σου κάνει μήνυση. Τότε μόνο μπορείς να τα παρουσιάσει νόμιμα. Δηλαδή αν ο κ. Καλογρίτσας έχει “βίντεο” με όλα αυτά, δεν μπορεί να τα παρουσιάσει αν δεν του κάνει μήνυση ο κ. Παππάς. Γιαυτό ο κ. Παππάς φοβάται να βγουν αυτά στην δημοσιότητα και δεν του κάνει μήνυση. Αυτή είναι η μόνη λογική εξήγηση που δίνω, ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Αναφέρθηκε επίσης για τις εξελίξεις στο Ελληνικό, είπε ότι μπουλτόζες για την έναρξη των έργων θα μπουν τον Ιούλιο.

Αναφερόμενος στο θέμα της Αεροπειρατείας ο κ Γεωργιάδης ανέφερε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα για τους χειρισμούς της Ελλάδας.