ΠΑΟΚ, Άρης και ΑΕΚ έμαθαν τους αντιπάλους τους στο Europa Conference League

Την Κουόπιο από τη Φινλανδία ή τη Βόρσκλα Πολτάβα από την Ουκρανία θα αντιμετωπίσει ο Άρης στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa Conference League, εφόσον φυσικά ξεπεράσει το εμπόδιο της Αστάνα στον Β΄ προκριματικό της διοργάνωσης. Η πρώτη αναμέτρηση θα γίνει την 5η/8ου σε Φινλανδία ή Ουκρανία και ο επαναληπτικός την 12η/8ου.

Την Έλφσμποργκ από τη Σουηδία ή τη Μιλσάμι Ορχέι από τη Μολδαβία θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, εφόσον ο «Δικέφαλος» ξεπεράσει το «εμπόδιο» της Βελέζ. Η Ένωση θα δώσει εκτός έδρας το πρώτο παιχνίδι την 5η Αυγούστου, ενώ θα υποδεχθεί τον αντίπαλό της στον επαναληπτικό της 12ης Αυγούστου.

Με θεωρτητικά εύκολο αντίπαλο θα ξεκινήσει τις φετινές ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις ο ΠΑΟΚ. Οι κυπελλούχοι Ελλάδας μετέχουν απευθείας στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa Conference League κι εκεί κληρώθηκαν σήμερα (19/7) να αντιμετωπίσουν το νικητή των αγώνων μεταξύ της Ντουντελάνζ από το Λουξεμβούργο και της Μποχίμιαν από την Ιρλανδία. Η πρώτη αναμέτρηση θα γίνει την 5η/8ου, με τον «Δικέφαλο του βορρά» να είναι γηπεδούχος στον επαναληπτικό της 12ης Αυγούστου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ