Θ. Πλεύρης στο BLUE SKY: Δεν υπάρχει θέμα μέτρων ή καραντίνας στην Θεσσαλονίκη

Πάμε στην Θεσσαλονίκη για να προλάβουμε την κατάσταση. Είναι προληπτική η παρουσία μας αύριο στην πόλη. Δεν υπάρχει θέμα μέτρων η απαγορευτικού για την Θεσσαλονίκη δήλωσε ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης στην εκπομπή Παρεμβάσεις του BLUE SKY.

Ο κ. Πλεύρης διευκρίνισε τι θα γίνει με τις επισκέψεις σε οδοντιάτρους ενώ χαρακτήρισε πολύ σημαντικές τις παρεμβάσεις της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου τόσο για τα πλαστά πιστοποιητικά όσο και για τους αρνητές γονείς που δημιουργούν προβλήματα στα σχολεία τις τελευταίες μέρες σε βάρος των Εκπαιδευτικών που εφαρμόζουν τα μέτρα.

Ο Υπουργός Υγείας τόνισε ακόμη ότι δεν θα κάνει καμία παραχώρηση στους ανεμβολίαστους Υγειονομικούς και αν δεν εμβολιαστούν δεν θα επιστρέψουν στη δουλειά τους. Ο κ. Πλεύρης ανέφερε επίσης ότι ανησυχούμε αν η πανδημία εξελιχθεί και σε πανδημία των παιδιών και επιβεβαίωσε ότι γίνεται προσπάθεια να βρεθούν κλίνες για παιδιά στον ιδιωτικό τομέα. Απαντώντας στην κριτική που δέχεται τόνισε ότι ζητά από τους πολίτες να τον κρίνουν ως Υπουργό και όχι για όσα έχει πει στο παρελθόν και σε περίοδο που δεν και βουλευτής. Ανέφερε μάλιστα ότι ο ίδιος είναι δεξιός και δεν το κρύβει αλλά δεν είναι ακροδεξιός και ορισμένοι τον κρίνουν με βάση τις απόψεις του πατέρα του.