Όλα… μηδέν στο Αγρίνιο για Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης

Σε ματς χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης έπαιξαν για το γόητρό τους, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα και το τελικό 0-0 “σφράγισε” τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων.

Το ματς στο Αγρίνιο δεν είχε πολλές φάσεις, με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και ν΄ απειλούν δύο φορές με τον Ριέρα. Μετά το 20΄ οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου ισορρόπησαν το παιχνίδι, χωρίς, όμως, να είναι ιδιαίτερα απειλητικοί για την εστία του Τσιφτσή.

Κάπως έτσι κύλησε ο ρυθμός και στο β΄ μέρος, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν πιο επιθετικά, αλλά έκαναν πολλά λάθη που δεν τους επέτρεψαν να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες.

Διαιτητής: Ε. Γκορτσίλας
Κίτρινες: Άλβαρες, Μπαράλες

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Λούι, Κορνέλιους, Λάρσον, Περέιρα, Αντούνες, Φλόρες, Ντίας (70΄ Μπαρμπόσα), Μεντόσα (90΄+6 Μάρτενσον), Ντουάρτε (82΄ Βαρόνε), Βέργος (90΄+6 Μπελεβώνης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Ατιένζα, Άλβαρες, Αντζουλάς, Μουνάφο (82΄ Ιγκλέσιας), Σανταφέ (46΄ Βαλιέντε), Τιλίκα (32΄ Κρεσπί), Σίτο, Ριέρα (64΄ Μπαράλες), Μπενίτο (64΄ Κανελλόπουλος).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ