UEFA: ΟΚ στον Άρη για την συμμετοχή του στο Conference League

Λύθηκε εν τη γενέσει του το θεμα που πήγε να δημιουργηθεί με τη συμμετοχή του Άρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επομένης περιόδου. Η UEFA ενημέρωσε πως ο φάκελος της Θεσσαλονικιώτικης ΠΑΕ είναι πλήρης, επομένως δεν συντρέχει λόγος μη συμμετοχής της στο Conference League της περιόδου 2022-23.

Στην ΠΑΕ Άρης κινήθηκαν άμεσα, έπειτα από την έφεση που κατέθεσε ο προϊστάμενος της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων υποστηρίζοντας πως δεν πληρούν οι “κιτρινόμαυροι” όλα τα κριτήρια. Το αρμόδιο τμήμα της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ενημερώθηκε άμεσα από τους ανθρώπους του Θοδωρή Καρυπίδη, εξέτασε τα σχετικά στοιχεία και εν τέλει έδωσε το ΟΚ στον Άρη.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης προχώρησε στην εξόφληση της οφειλής προς τον Ρούμπεν Παλαθουέλος, η οποία ήταν και το… αγκάθι στο φάκελο της ομάδας, καταβάλλοντας ένα ποσό πάνω από 100.000 ευρώ. Πλέον, οι Θεσσαλονικείς μπορούν να προχωρήσουν το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, που περιλαμβάνει και τη συμμετοχή στο Β’ προκριματικό γύρο του Conference League, περιμένοντας ωστόσο με αγωνία και την απόφαση του CAS (στις 10 Ιουνίου) για την υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ