Εντατικοί έλεγχοι της τροχαίας σε οχήματα αθιγγάνων: Δεκάδες οι ακινητοποιήσεις

Στην ακινητοποίηση δεκάδων οχημάτων που οδηγούν αθίγγανοι και δεν πληρούν τις προβλεπόμενες από τον νόμο προδιαγραφές για να κυκλοφορούν στους δρόμους της Αθήνας, προχωρούν το τελευταίο διάστημα άνδρες της τροχαίας.

Για πρώτη φορά στα χρονικά, η ΕΛ.ΑΣ. σύμφωνα με το lawandorder.gr, δεν διστάζει να ακινητοποιήσει και να κατάσχει όσα αυτοκίνητα δεν έχουν άδεια κυκλοφορίας, δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ, έχουν φθαρμένα ελαστικά και κυρίως οι οδηγοί τους δεν έχουν δίπλωμα.

Όσο και αν μοιάζει λογικό, κανένας από την ηγεσία της αστυνομίας, δεν έδινε εντολή για το αυτονόητο, θέλοντας προφανώς να μην προκαλεί εντάσεις με τους αθίγγανους.

Έχουν ακινητοποιηθεί περισσότερα από 50 οχήματα

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από το L&O, σε διάστημα τριών εβδομάδων έχουν ακινητοποιηθεί περισσότερα από 50 οχήματα. Μακάρι η συγκεκριμένη προσπάθεια να συνεχιστεί και να απομακρυνθούν από τους δρόμους της Αττικής, οχήματα και οδηγοί, επικίνδυνοι για το κοινωνικό σύνολο.

Πηγές από το μέγαρο της Κατεχάκη, πιστώνουν την συγκεκριμένη δράση στον αρχηγό του σώματος, που δείχνει από νωρίς και μετά από πολλά χρόνια πως «ήρθε για να σπάσει αυγά, να κάνει δουλειά και όχι να αρκεστεί σε τίτλους».