Στο ρυθμό των καλοκαιρινών πρωταθλημάτων τα καταστήματα ΟΠΑΠ

Το σουηδικό πρωτάθλημα επιστρέφει την Κυριακή μετά από διακοπή ενός μήνα. Η δράση συνεχίζεται και σε όλα τα υπόλοιπα καλοκαιρινά πρωταθλήματα, στη Νορβηγία, τη Βραζιλία, την Αργεντινή και στις ΗΠΑ.

Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο στα περισσότερα πρωταθλήματα που συνεχίζονται αυτή την εποχή.

Μαζί στην κορυφή η Χάκεν και η ΑΪΚ Στοκχόλμης

Στη Σουηδία ισοβαθμούν στην πρώτη θέση η Χάκεν και η ΑΪΚ Στοκχόλμης και τις ακολουθεί με 3 βαθμούς λιγότερους η Χάμαρμπι.

Το ντέρμπι Χάμαρμπι-Χάκεν, το οποίο διεξάγεται την Κυριακή, στις 16:00, ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής. Την ίδια ώρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης αντιμετωπίζει εκτός έδρας την προτελευταία στη βαθμολογία Ντέγκερφορς.

Στη Νορβηγία η Λίλεστρομ προηγείται με διαφορά μόλις 2 βαθμών της Μόλντε. Και οι δύο αγωνίζονται την Κυριακή, στις 19:00. Η Λίλεστρομ έχει πιο δύσκολο έργο αφού αντιμετωπίζει εκτός έδρας την τέταρτη στη βαθμολογία Στρόμσγκοντσετ. Η Μόλντε είναι φαβορί για τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρησή της με την προτελευταία στη βαθμολογία Γιερβ.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει την Κυριακή και τη Δευτέρα, σε επιλεγμένα παιχνίδια της Νορβηγίας και της Σουηδίας, την προωθητική ενέργεια ΣΚΟΡ 3 για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Η πρώτη και η τελευταία ομάδα που θα σκοράρει

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρονται πολλές στοιχηματικές επιλογές για τους αγώνες όλων των καλοκαιρινών πρωταθλημάτων.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν στους αγώνες των πρωταθλημάτων Νορβηγίας, Σουηδίας, Βραζιλίας, ΗΠΑ και Αργεντινής, σε ειδικά στοιχήματα, μεταξύ άλλων, για την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τα μονά/ζυγά γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη διαφορά νίκης, το τελικό Αποτέλεσμα & Goal/No Goal, το τελικό αποτέλεσμα & Over/Under, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ.

Σε όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και την προωθητική ενέργεια Boost Νίκης για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.