Ν. Κεραμέως: Ο κ. Βερναρδάκης ξεπέρασε κάθε όριο – Ο Αλ. Τσίπρας τι θέση θα πάρει;

«Ο κ. Βερναρδάκης ξεπέρασε κάθε όριο», αναφέρει σε ανάρτησή της στο twitter η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, σχετικά με σημερινή ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφορου Βερναρδάκη. «Χυδαιότητα, τοξική πόλωση και διχασμός, απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα, μισογυνισμός… Ο κ. Αλέξης Τσίπρας τι θέση θα πάρει;» προσθέτει η κ. Κεραμέως στην ανάρτησή της.

Ο κ. Βερναρδάκης σε δική του ανάρτηση νωρίτερα, είχε γράψει, «είναι η Νίκη Κεραμέως η Πισπιρίγκου της Δημόσιας Παιδείας;»

ΝΔ: Άθλια επίθεση στην υπουργό Παιδείας από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Βερναρδάκη

Για χυδαιότητα κατηγορεί τον Χριστόφορο Βερναρδάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε ανακοίνωση του, το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή βίντεο που ανήρτησε ο βουλευτής του κόμματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο χαρακτηρίζει την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, «Πισπιρίγκου της παιδείας». Στην ίδια ανακοίνωση το κυβερνών κόμμα καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να καταδικάσει την άθλια, όπως χαρακτηρίζεται, επίθεση, ειδάλλως είναι σαν να τη συνυπογράφει.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βερναρδάκης, ξεπέρασε ακόμη και τα πιο ακραία troll του ΣΥΡΙΖΑ σε τοξικότητα. Σε βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαρακτηρίζει την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, «Πισπιρίγκου της παιδείας». Προφανώς πιστεύει ότι παρομοιάζοντας την υπουργό με μια υπόδικο, μπορεί να κερδίσει μερικά λεπτά αντιπολιτευτικής δημοσιότητας. Το μόνο που κάνει είναι να αποδεικνύει ότι η χυδαιότητα που εκπέμπεται από τον ίδιο και το κόμμα του, δεν έχει τέλος! Απαιτούμε από τον κ. Τσίπρα να καταδικάσει την άθλια επίθεση του στενού συνεργάτη του στην υπουργό Παιδείας. Αν δεν το κάνει θα είναι σαν να την συνυπογράφει.»

Τ. Γαϊτάνης για Χρ. Βερναρδάκη: Θα καταδικάσει ο κ. Τσίπρας;

«Η επίθεση του Χριστόφορου Βερναδάκη προς τη κυρία @nkerameus είναι τοξική, χυδαία και συνιστά δολοφονία χαρακτήρα» σημείωσε σε ανάρτηση του στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης. Και κατέληξε:

«Αυτό είναι το είδος και το ύφος της αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ; Ο κ. Τσίπρας θα καταδικάσει;»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ