Στη δημοσιότητα τα στοιχεία άνδρα για υπόθεση κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 64χρονου άνδρα, ο οποίος συνελήφθη στις 5-7-2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, με ένταλμα σύλληψης του Α’ Ανακριτή Πρωτοδικών Πατρών για υπόθεση κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια.

Πρόκειται για τον ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (επ) Χρήστο (ον), γεννηθέντα στις 20-04-1958 στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2610695150 & 2610695130 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 7-10-2022, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη . Πέραν του χρονικού ορίου των τριών μηνών, δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.